Goede ventilatie, minder kosten

Onderhoud en herstellingen van ventilatie

Net zoals isolatie, is ook een goede ventilatie van levensbelang in uw nieuwbouw of verbouwing. Ventileren is niet alleen noodzakelijk voor onze gezondheid en die van onze woning, maar zorgt ook voor comfort.

Bij Linacold in Antwerpenadviseren wij u een passend ventilatiesysteem die aansluit bij uw wensen. De ervaring van zaakvoerder Iona Rotea helpt u om de juiste keuze te maken uit de vele merken, types en systemen.

Gezondheidsproblemen

Een slechte ventilatie kan voor ernstige problemen zorgen. Als vocht niet juist en voldoende wordt afgevoerd, wordt het omgezet in water en ontstaat er schimmel die slecht is voor het gebouw én uw gezondheid. Daarnaast kan een te hoge concentratie van CO2 voor hoofdpijn en slaperigheid zorgen.

Als u kiest voor een ventilatie bij ons, dan kiest u voor ventilatie die garant staat voor een gezonde en zuurstofrijke lucht waarin u zich optimaal voelt. U drukt ook gevoelig de kosten op uw energiefactuur en draagt zo bij tot een beter milieu.

Wilt u een gespecialiseerde installateur van ventilatiesystemen, dan maakt u met installateur Linacold een uitstekende keuze. Ook onderhoud en herstellingen worden probleemloos door ons uitgevoerd. Bel ons voor meer informatie.

Contacteer ons!
0495 20 36 55