Alle soorten airco installeren

Linacold BVBA - Airconditioning

Laat uw airco installeren in Antwerpen door Linacold. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met wel meer dan tien jaar ervaring in allerhande koeltechnieken. Wij bieden op maat gemaakte airconditioning oplossingen aan voor u. Zowel particulieren als bedrijven kunnen rekenen op onze diensten.

De ideale binnentemperatuur

Een airco mag nooit onderschat worden en is veel meer dan zomaar een koelinstallatie. Het zorgt voor een ideale balans tussen de juiste temperatuur, frisse lucht en een goede vochtigheidsgraad. Zo geniet u het hele jaar door van een perfect binnenklimaat. Bij Linacold kan u een airco op maat laten installeren.

Energie- en milieuvriendelijke installaties

Het leven wordt steeds duurder. Daarom is een energie-efficiënte airco dan ook geen overbodige luxe. Wij leveren u een airco die de stijgende energieprijzen achter zich laat. Met hun energieslimme programmeringen kan door middel van sensors het energieverbruik verminderd worden, ook wanneer er niemand thuis is.

Alle soorten airconditioning

Wij bieden alle soorten airconditioning aan zoals wandmodellen, vloermodellen en ingebouwde modellen. Samen met u selecteren wij de meest kwalitatieve installatie tegen de beste prijs. Voor herstellingen of algemeen onderhoud achteraf kan u ook altijd op ons rekenen.

Neem contact op voor meer info

Als koelingspecialist volgen wij een strikte planning die resulteert in een vlotte en efficiënte installatie van airco in Antwerpen. Voor meer informatie, neemt u best contact op met Linacold. Wij staan u graag bij met al uw vragen. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte.