Koeltechnieker die het hoofd koel houdt

Linacold BVBA - Koeltechnieken

Met Linacold heeft u een koeltechnieker uit Antwerpen onder de arm die zowel voor commerciële, industriële als voor privédoeleinden een geschikte airco kan aanbieden. Wij verzorgen niet alleen de installatie en het onderhoud, maar leveren ook een uitstekende dienst na verkoop. Alle soorten bedrijven kunnen aankloppen bij ons. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor warenhuizen, slagers, traiteurs en commerciële bedrijven.

Specialist in alle koeltechnieken

Al sinds 2008 zijn wij gespecialiseerd in alle soorten koeltoepassingen. Daarbij is een correcte installatie van koel- en vriescellen en allerlei koelmeubelen van groot belang. Bij ons bedrijf in Antwerpen heeft u keuze uit tal van opties, waaronder de grootte van de koelkamer en het type deuren. Er kan ook perfect op maat gewerkt worden.

Alle soorten koelingen

Wij kunnen alle soorten koelingen voor u plaatsen: in nieuwbouwprojecten, voor verbouwingen of in bestaande projecten. Elke koelcel wordt voorzien van een aangepaste koelinstallatie, zodat u die optimaal kan gebruiken. Ook voor koeltogen en koelkasten hebben wij verschillende oplossingen voorhanden.

Maak een afspraak

Heeft u de hulp nodig van deze koeltechnieker uit Antwerpen? Neem dan gerust contact op met Linacold. Ons bedrijf is gespecialiseerd in allerhande koeltechnieken. U kunt steeds een afspraak maken met ons of eens polsen naar de vrijblijvende offerte.