Koeltogen die verse producten etaleren

Linacold BVBA - Koeltogen en koelkasten

Linacold verkoopt verschillende soorten koelkasten en koeltogen in Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende koeltechnieken en bieden met onze producten topkwaliteit aan. Alle horecabedrijven, warenhuizen, slagers en commerciële bedrijven kunnen een beroep doen op onze expertise en knowhow.

Voor een fris imago

Niets ziet er zo aangenaam uit als frisse producten in een goed uitziende koeltoog of koelkast. De versheid druipt ervan af en uw zin om het product te kopen en eten stijgt met de seconde. Linacold zorgt voor dat aangenaam gevoel door vakkundig de commerciële koeling te plaatsen. En dat perfect op maat van uw zaak en uw specifieke wensen.

Op maat van uw wensen en uw budget

Wij bij Linacold in Antwerpen kunnen u alle soorten koeling bieden op maat van uw wensen en uw budget. Zaakvoerder Ioan Rotea kiest met zijn dertig jaar ervaring onmiddellijk voor de meest praktische en duurzame installaties voor uw commerciële doeleinden. Professionaliteit van de bovenste plank.

Neem contact op

Heeft u nog vragen? Of wenst u meer informatie over de installatie van koeltogen in Antwerpen? Neem dan gerust contact op met Linacold. Wij helpen u graag verder. U kunt ook steeds een afspraak maken en dan komen wij langs om alles te bespreken en een vrijblijvende offerte op te stellen.